Prohledat tento blog

pondělí 20. prosince 2010

Fraîcheur végétale - Thé Vert (Yves Rocher)


Čaj obecně ve vůních mám ráda, je to pro mě vůně oddychu... Green Tea od Elizabeth Arden, toaletní voda Green Tea od Healing Garden... a bílý čaj s jasmínem ve Stillu. Jsem tedy zvědavá, co předvede Yves Rocher, protože jeho produkce mě moc nezaujala (nudný So Elixir, nesnesitelný Tendre Jasmin...).

Začátek je citrusově svěží, poměrně ostře a asociace s mycím prostředkem není daleko... naštěstí brzy po tom se vůně směřuje více k čaji než citrónu. Vzhledem k tomu, že právě zelený čaj s citrónem piji, má podle čeho srovnávat.
Od vůně se zeleným čajem bych čekala trochu více trpkosti a hořkosti. Tenhle zelený čaj je řádně dochucen cukrem (a co na tom, že je to cukr třtinový). Je to příjemné, ne že ne... vybavuji si chlazený ice green tea (ale ne Nestea s příchutí a vůní starých trubek, ale Lipton)... prostě populární zelený čaj... sladký, příjemný a líbivý.
Člověk se cítí svěže, jako by se právě vysprchoval... je to taková optimistická vůně a na to, že je to toaletka má skvělou výdrž. Není to odfláknuté, je to pěkné, líbivé a jednoduché, v čemž je krása. Nemyslím, že by tato vůně většina mohla vadit (snad jen ten začátek je trochu ostřejší), pokud ovšem dotyčný nesnese čajovou vůni, pak utíkejte... tohle je čaj věrohodný.




SLOŽENÍ
zelený čaj

Žádné komentáře:

Okomentovat