Prohledat tento blog

středa 18. srpna 2010

Chloé Narcisse (Chloé)


Flakónek, jako kytička vykukující z pod ledu... narcisky a první jarní květy. I když uvedené složení není ověřené, přeci jen je s podivem, že onen narcis ve složení není...
Inu... je to poctivá a hutná vůně. Ze začátku hutné a šťavnaté ovoce, ananas a broskev... pomerančový květ se svou typickou, lehce nahořklou vůní.
Následuje řada květin... karafiát a růže s jasmínem. Omamné květiny. Závěr pak je orientální... hřejivý, cedr není cítit skoro vůbec, ale santal a vanilka ano. Závěr je krásný, hřejivý, květiny prosakují až do něj a voná velmi intenzivně.
Narcis? Nevím kde má jako být, ale vůně je hezká...
V podstatě se jedná o přímočarou, jasně květinovou a omamnou (ale ne dusivou, spíše silnou) vůni. Jedna z těch velkých vůní... vybavila se mi např. Poeme. Ta vůně se nese, rozvíjí a jde si za svým... Netváří se, prostě je.
Je pro silné ženy.




SLOŽENÍ
Hlava: broskev, ananas, pomerančový květ, fialka
Srdce: gardénie, karafiát, jasmín, růže
Tělo: cedr, santal, vanilka, pižmo

NÁVRHÁŘ
IFF (např. Versace, Innocent Rock, Prada, Infusion d`Iris EDT, Tiare Ormonde Jayne, Silver Rain, Kenzo Amour Indian Holi, John Richmond, Joy, Shalimar Legere, AA Herba Fresca, Cabochard, Cabotine, Balenciaga Paris, LouLou, Jasmin Noir, vůně pro Bond No. 9)

Žádné komentáře:

Okomentovat