Prohledat tento blog

sobota 14. července 2012

Insolence (Guerlain)


No nechce se mi do toho, nechce... Není mi dobře od celého člověka a po šíleném zážitku s My Insolence se Insolence trochu děsím... Takže s chutí do toho, půl je hotovo.

Prudká, červeno-růžovo-fialová rána do nosu, až se mi zatmělo před očima... sesypaly se na mě stromečky do auta, ale... jen na chvíli. Pak se začala rozvíjet fialka s kosatcem. Takže žádné fialkové bonbóny... tohle je poměrně zdařilá kombinace, aby obojí vyniklo ve svých přednostech.
Ony "červené bobule" tam tedy necítím... snad jen ty fialky jsou více do červena než do fialova. Celý průběh je přímočarý, výrazný, fialkově sladký.

Rozhodně to není vůně, kterou bych se navoněla. Je to vůně výrazná a snadno by mohla udusit vše živé kolem, navíc fialky nepatří mezi nekonfliktní složky vůní. Jistě je to lepší než průměrná vůně z drogérie pro mladé, ale... dávkovat opatrně.


SLOŽENÍ
fialky, červené bobule, kosatec

NÁVRHÁŘI
*Maurice Roucel (např. vůně pro Bond No. 9, DKNY Be Delicious, Envy, L'Instant, 24 Faubourg by Hermes, Lalique Pour Homme, Splash Orange, L de Lolita Lempicka, Tocade)
*Sylvaine Delacourte (např. AA Figue - Iris, AA Grosellina, AA Laurier - Reglisse, Cruel Gardenia, Elixir Charnel Chypre Fatal, Elixir Charnel Oriental Brulant, Quand Vient La Pluie, My Insolence)

Žádné komentáře:

Okomentovat