Prohledat tento blog

středa 16. června 2010

Joop! Jette By Night (Joop!)

Flakón se mi jeví podobný Sensous (Estée Lauder), jen "oděný na večer" a posypaný třpytkami.
Když bych měla srovnávat s "denní" verzí Joop! Jette tak bych řekla, že tato vůně je skutečně večerní variantou, kterou si (spíš asi) dívka vezme, když jsem s kamarádkami na diskotéku.
Rozhodně nemůžeme od této vůně čekat originalitu... je to spíše konzumní typ. Navíc, vůně se předvede v celé své kráse jen v prvních okamžicích svého působení...
Tak ale k popisu... Začátek je příjemný, sladce květinový, kdy vanilka a santal, tím že jsou v srdci, se dostanou ke slovu velmi brzy.
V této fázi pak čekám... co se s vůní stane dále a ona... skoro mizí. Zůstává po ní jen tělové a jemné teplo, přičemž tato poloha je příjemná a třeba ideální na spánek, ale to, že se do ní vůně dostane během prvních tří minut není podle mě moc pozitivní.
Konec vůně je pak tuctově sladký s příměsí cigaretového kouře.
Takže asi takto: mladá slečna jde pařit na diskotéku, přestříká se něčím, co je na první zdání pěkné... během večera se to jaksi (vlivem tance) vytratí a mladá dáma pak končí se zakouřenými vlasy unavená ránem.




SLOŽENÍ
Hlava: růže, jasmín
Srdce: santal, vanilka, cedr
Tělo: ambra, pižmo

NÁVRHÁŘ
Michel Almairac (např. Eau de Rubylips, Zen, Body, Rush a Rush 2, Gucci pour Homme, Cabaret, Heaven, Casmir, Burberry Women, Ivoire 2012, Chloe, Joop! Jette By Night)

Žádné komentáře:

Okomentovat