Prohledat tento blog

čtvrtek 6. ledna 2011

Gucci pour Homme (Gucci)


Ano, ano... "hnědá kostka" od Gucciho. Zcela na rovinu říkám, že mě tato vůně dostává do kolen... kdykoliv. Složení je až směšně jednoduché a její účinky jsou závratné. Když muž s velkým... "M" pak ať voní tímto! Moje maminka prohlásila, že tohle je vůně, která ženám "roztahuje nohy".

Počátek je... jako kůra zázvoru, drsná, ostrá... výrazná. Už tady vůně jasně říká "Tady jsem!" Jenomže ono to není tak "žhavé"... důležité je zaujmout a to se podaří... pak se trochu uklidní a stáhne se... začíná hladit... mužně a zcela "akurátně"... je to klasické a přitom zajímavé, solidní a přitom omamující... olibanum, to je ten balzám, kterým vás ovívá... skoro jako bych viděla nějakého Egypťana v dávných dobách... ztepilý, ale s jemnými rysy... stojíme u Nilu (není to vodní vůně!) a nasáváme vůni okolí...

Klidně bych tam hádala kadidlo a špetku skořice. To není vůně chlapíka v obleku, který spěchá ze schůzky na schůzku. To je vůně muže, který je vám oporou ve své mužnosti, porazí strom, připevní poličku, vezme vás do lesa a bude u toho vypadat vždycky dobře, ale ne "metrosexuálně" nebo jako Homer Simpson. Ucítíte tu vůni, když vám pomůže z kabátu a když ho obejmete, ale nepotáhne se za ním... Budete ji cítit jen vy, protože vy jediná se k němu můžete přiblížit do takové intimity.




SLOŽENÍ
Hlava: zázvor
Srdce: papyrus
Tělo: olibanum

NÁVRHÁŘ
Michel Almairac (např. Eau de Rubylips, Zen, Body, Rush a Rush 2, Gucci pour Homme, Cabaret, Heaven, Casmir, Burberry Women, Ivoire 2012, Chloe, Joop! Jette By Night)

Žádné komentáře:

Okomentovat