Prohledat tento blog

středa 30. března 2011

Theorema (Fendi)


Nedávno jsem měla od Fendiho odnož této vůně a tak jsem si řekla, že bych si měla vlastně připomenout její původní matku.

To je to ale pěkné... kořeněné. Krásný, nastrouhaný muškátový oříšek na jemně kandované pomerančové kůře... Hřejivý a příjemný pocit hned od začátku.
Smyslný ylang-ylang... a zase to koření... a zase ta skořice. Plná, pěkná, kulatá vůně... PLNÁ.
Jestli něco můžu, tak labdanum ve vůních... dává jim zajímavý nádech a i když je vůně jakkoliv těžká, tak tohle ji zajímavě nadzvedne, že vás úplně nezadusí... Santal v závěru je ve snesitelné míře... Vůně hladí od začátku až do konce, fantasticky vyvážená, pečlivě udělaná.

Není to jen příležitostná vůně, podle mě další z těch pár, které mohou aspirovat na to, být vaší signature. Je elegantní a zároveň sexy, bude se jistě rozvíjet pokaždé různými směry. Neřekla bych ale, že nemá s odnoží Leggero nic společného. Ten závěr tam je a u obou je stejný, i když Leggero je mnohem lehčí.




SLOŽENÍ
Hlava: muškátový oříšek, pepř, pomeranč, růžové dřevo
Srdce: růže, ylang-ylang, karafiát, skořice
Tělo: labdanum, pačuli, santal, benzoin

NÁVRHÁŘ
Christine Nagel (např. Rose Absolue, Versace Woman, Angel Garden Of Stars - Le Lys, Narciso Rodriguez For Her, Si Lolita, Hypnose Senses, In Black, Eau Torride, Réverie, Miss Dior Cherie, Madness, Delices, Eau de Cartier)

SOUVISEJÍCÍ ODKAZ
Theorema Leggero

Žádné komentáře:

Okomentovat