Prohledat tento blog

pondělí 1. srpna 2011

Versace Pour Homme (Versace)

Dnes zkoušené vůně mají hned dva společné jmenovatele. Jednak obě vytvořil Alberto Morillas a jednak mám k oběma značkám, mírně řečeno, mírnou averzi... Versace, to jsou stejné flakóny, podobné názvy a vůně na jedno brdo. Issey Miyake, to je co do flakónů v podstatě stejně. Vůně jsem nějaké letmo zkoušela a nic mě nezaujalo... bylo to o něco výraznější než voda. Dnes tedy skepsí skutečně nešetřím.

Co nám tedy poví tato modrá voda... Ostrý a jaksi laciností zavánějící počátek v podobě "pocukrovaného citrónu"... citrusy, bergamot a pomerančový květ.
... jakého muže si představím pod touto vůní? Buď chlapce, který chce vonět nějakou značkovou vůní a nebo někoho, kdo chce vonět, ale zcela se ve vůních neorientuje a nebo... nemá vkus.
Podívala jsem se na reklamu... řekla bych, že tady tedy výjimečně sedí. Podivný chlapík, vyrušen při cicmání s jakousi děvou... na něj by to docela sedlo. Rozhodně tuto vůni nedoporučuji, myslím, že by i trochu znalého mohla i urazit.


SLOŽENÍ
Hlava: bergamot, neroli, listy hořkého pomeranče, citron Diamante
Srdce: pelargónie, šalvěj muškátová, modrý hyacint
Tělo: cedr, oud, minerální ambra, tonka, pižmo

NÁVRHÁŘ
*Alberto Morillas (např. Mademoiselle RicciMugler CologneBVL, řada Omnia, Les Saisons: Hiver, Byzance, Belle d`Opium, Le Baiser Du Dragon, Acqua di Gio, L'Eau d'Issey Florale, Flower by Kenzo, Summer by KenzoTruth, Bright Crystal, Sensi)


Žádné komentáře:

Okomentovat